Kerstornament Personalisatie

Ontwerp een eigen kerstornament

Een eigen ontworpen kerstornament is ideaal als personeelscadeau, relatiegeschenk of voor de eigen verkoop, waarmee je de ontvanger een blijvende herinnering geeft aan jouw bedrijf of organisatie. Dit is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook slimme marketing om klanten aan je te binden.

Dankzij onze directe productielijn bieden wij de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kerstornament te ontwerpen en produceren tegen een scherpe prijs. De hoge kwaliteit ornamenten zijn gemaakt van hoogwaardig glas en kunnen volledig worden gepersonaliseerd met logo’s, mascotte’s of een product wat herkenbaar is voor het bedrijf.

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Ook de verpakking van het kerstornament kan worden gepersonaliseerd, zodat het een kant en klaar kerstcadeau is voor in- en onder de boom of in de winkel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij denken natuurlijk graag mee over het ontwerp van jouw gepersonaliseerde kerstbal en nemen het gehele proces van productie tot transport uit handen.

Meer informatie of vragen over het proces? Laat je e-mailadres achter en ontvang onze gratis brochure, of neem direct contact op via sales@jollyjingles.nl.

Omdat het gehele proces van ontwerp, productie en transport 4-6 maanden in beslag neemt, raden wij aan uiterlijk in april/mei te starten.
(Voor eigen ontwerpen geldt een minimale afname van 300 stuks)

Voorbeelden zelf ontworpen kerstornamenten (eigen collectie)

Winkelwagen
Scroll naar boven