kerstboom trends 2023 - Jolly Jingles

Jolly inspiratie: dé kerstboom trends van 2023

De meest magische tijd van het jaar komt er weer aan, en dat betekent dat het tijd is om je huis om te toveren tot een betoverende kerstwereld! Elk jaar brengt nieuwe kersttrends met zich mee, en 2023 is geen uitzondering. Bij Jolly Jingles willen we ervoor zorgen dat je kerst dit jaar niet alleen feestelijk, maar ook trendy is. Daarom presenteren we met trots de kerstboom trends 2023, boordevol inspiratie om jouw feestdagen nog specialer te maken.

6x Kerstboom trends 2023

1. Natuurlijke eenvoud

In 2023 zien we een verschuiving naar eenvoudige en natuurlijke kerstdecoraties. Denk aan kerstbomen versierd met houten ornamenten, dennenappels, gedroogd fruit en natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en crème. Deze trend benadrukt de schoonheid van de eenvoud en brengt de rust van de natuur naar binnen.

2. Duurzaamheid en milieubewustzijn

De wereldwijde focus op duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar kerstdecoraties. Kies voor herbruikbare kerstballen en versieringen, gebruik LED-verlichting met een laag energieverbruik, en overweeg het versieren met gerecyclede materialen. Duurzaamheid is niet alleen goed voor de planeet, maar het brengt ook een warm gevoel van verantwoordelijkheid met zich mee.

3. Iets anders dan een traditionele kerstboom

Wil je eens iets anders dan een traditionele kerstboom? Denk dan eens aan een exotische palmboom met Tropische kerstballen, een houten boom of een kerstboom in een gek kleurtje!

4. Vintage en nostalgie

Terug in de tijd gaan is helemaal in de mode als het om kerstdecoratie gaat. Retro ornamenten uit de jaren ’50 en ’60 maken een comeback, en vintage kerstkaarten en afbeeldingen worden populair. Het is de perfecte gelegenheid om die oude kerstversieringen van oma weer tevoorschijn te halen en ze een ereplaats in je boom te geven.

5. Licht en magie

Met kerst draait alles om de betovering van gezellige lichtjes en lampjes. Denk aan twinkelende lichtslingers, fonkelende kaarsen en glinsterende sterren. Creëer een sprookjesachtige sfeer in je huis met warme, uitnodigende verlichting die de magie van Kerstmis tot leven brengt.

6. Bijzondere kerstballen

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in de kerstboom trends 2023 zijn Bijzondere kerstballen. Steeds meer mensen kiezen in plaats van een klassieke kerstboom voor een boom vol met originele, grappige ornamenten. Denk bijvoorbeeld aan kerstballen met specifieke thema’s, zoals Dranken kerstballen met een Espresso Martini kerstbal, een Bier kerstbal of Champagne kerstbal, aan Dieren kerstballen met een Tijger kerstbal, Flamingo kerstbal en Unicorn kerstbal of aan Reis kerstballen met een Vliegtuig kerstbal, een Camper kerstbal en een Koffer kerstbal. Deze unieke ornamenten voegen een persoonlijke en feestelijke touch toe aan je kerstversiering, en ze zijn een geweldig cadeau-idee om je dierbaren te verrassen en te verwennen tijdens deze feestelijke tijd van het jaar. 

7. Persoonlijke touch

Tenslotte, maar zeker niet het minst belangrijk, draait kerst in 2023 om persoonlijke aanrakingen. Voeg foto’s van geliefden toe aan je kerstboom ornamenten, maak je eigen handgemaakte versieringen, of personaliseer kerstballen met de namen van je familieleden. Het draait allemaal om het vieren van de speciale momenten en banden die Kerstmis zo bijzonder maken.

Bij Jolly Jingles begrijpen we dat kerst een tijd is om te vieren, te delen en te genieten van de warmte van het samenzijn. Met deze kerstboom trends van 2023 hopen we dat je geïnspireerd bent om je huis om te toveren tot een kerstparadijs dat perfect bij jouw stijl en waarden past. Laat je creativiteit de vrije loop, en maak van deze kerst een onvergetelijke viering vol magie en betekenis. Wij wensen je een Jolly kerst!

Bekijk hier alle bijzondere kerstballen 2023!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven